Link-Paginas | De handige Startpagina
Zoek in meer dan 1500 links >>>

OVER LINK=PAGINAS.NL

 • Wie zijn wij..?
  Link-Paginas.nl is een initiatief van Henk Jan de Ruiter; een gedreven ondernemer uit Leeuwarden.
  Na een carrière in de detailhandel en later de re-integratiebranche is hij - eerst vanuit hobbymatige interesse - gestart met ZOZO!Design. Met dit 'klein maar fijn' webbureau ontwikkelt hij eigen projecten zoals Sneup.nl, BaanKans.nl, Sneup.nu, Reis-Shop.nl en Meta-Shop.nl. Daarnaast geeft hij adviezen op het gebied van webdesign, SEO en affiliate-marketing.
  Hij beheert ook een aantal drukbezochte startpaginas waaronder Advertentiesites, Vacaturesites en Date!.

  Halverwege 2007 is een samenwerkings-verband gestart met Ronald Tol van webdesignbureau Pallazzo.nl.
  Deze webdesigner uit Castricum is o.a. eigenaar van, Adverteren-Gratis.nl, Koffie-Bar.nl en de startpagina Mijntabblad.nl.

  Verantwoordelijk voor accountbeheer en juridische zaken is mr. Hans Halma te Leeuwarden.
  Als eigenaar van CBConcepts.nl heeft deze kleurrijke jurist en ondernemer een duidelijke en inspirerende visie op het vermarkten van business-concepten en realiseert hij besparingen bij bedrijven.

 • Management
Henk Jan de Ruiter Ronald Tol Hans Halma
Henk Jan
Webmaster
Ronald
Business-partner
Hans
Juridisch adviseur
 • Wat doen wij..?
  Website-eigenaren kunnen een aanvraag indienen om hun website op te nemen op Link-Paginas.nl. Wij controleren de website en voegen een korte omschrijving en afbeelding toe aan de webindex. De meeste linkpagina's vragen in ruil voor het opnemen van de link op hun pagina's dat de site in kwestie een link aanbrengt naar het portaal. Dit zorgt ervoor dat de verschillende portalen goed in zoekmachines gevonden worden en als wisselwerking worden dan de opgenomen websites door deze zoekmachines weer beter weergegeven.
  Bij ons is een tegen-link niet verplicht. Je kunt tegen een schappelijk tarief je link plaatsen voor onbeperkte tijd!

 • Waarom de naam Link-Paginas..?
  Een linkpagina, ook wel startpagina, webindex of webportaal genoemd, is een website met als voornaamste doel het verwijzen (hyperlinks) naar andere websites. Het is een catalogus van links naar andere websites op het World Wide Web.
  Binnen het Nederlandse taalgebied zijn een tiental portalen actief. Een bekende linkpagina is Startpagina.nl, waardoor linkpagina's ook wel "startpagina" worden genoemd. Deze benaming is echter meer gebruikelijk voor een bepaalde webpagina waarop iemand zijn webbrowser laat starten.
  Veel linkwebsites hebben subsites, ook wel dochterpagina's genoemd, met elk een gespecialiseerde selectie links over een bepaald onderwerp. Ook onze site is in diverse rubrieken onderverdeeld.

 • Waarmee verwerft Link-Paginas inkomsten..?
  Onze inkomsten komen uit de banners en tekstlinks van bijv. Google die je op strategische plekken op de site ziet.
  Link-Paginas heeft hiervoor overeenkomsten gesloten met zgn. affiliate-partners. Op de pagina Partner Programma's kun je lezen hoe dat in z'n werk gaat.

 • Waar vind je ons..?
  • Contactgegevens:
   Link-Paginas.nl
   Pieter Stuyvesantweg 28
   8933 GD   LEEUWARDEN
   NEDERLAND

   E-mail: Contact-formulier

   KVK Nummer: 01110987
   BTW Nummer: NL 12.06.11.302.B01